Voetbal Magnaat - Kun jij de macht aan?

Welkom, Gast

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Server tijd: 19:07  

De voetbalwereld wordt steeds harder. Niet het recht van de beste, maar het recht van de rijkste en machtigste geldt. In VoetbalMagnaat ga jij de strijd met anderen aan om aan de top te komen.

Dit doe je door te werken, spelers om te kopen, te handelen in aandelen en door een krachtmeting aan te gaan met je concurrenten.

Op VoetbalMagnaat gelden er een aantal rangen. Van laag naar hoog zijn dit:

#10 Supporter
#9 Ballenjongen
#8 Steward
#7 Assistent
#6 Trainer
#5 Bondscoach
#4 Manager
#3 Voorzitter
#2 Bobo
#1 Magnaat

In het spel gelden rondes. Een ronde duurt ongeveer acht weken en op de pagina van de 'Hall of Fame' is te zien welke ronde het is en wanneer deze is afgelopen. Na elke ronde vindt er een reset plaats, waar dingen als callcredits en dergelijke wel bewaard blijven. Iedereen begint dan weer zonder geld en macht, maar mocht je in de top 5 zijn gee´ndigd dan komt er in je profiel wel een speciale vermelding.

Iedere ronde in er een hoofdprijs. Deze ronde is dat een X-box 360!.

De reset van de huidige ronde wordt nog bekendgemaakt. De ronde is gestart op 27 oktober 2009.

Speluitleg

Het hoofddoel in het spel is om zoveel mogelijk MACHT te verzamelen. Macht kun je verdienen door je tegenstander uit te dagen. Je krijgt 50 machtpunten erbij als je de uitdaging wint, maar als je verliest raak je 50 machtpunten kwijt. Naast macht kun je tevens GELD verdienen in het spel, o.a. door iemand ui te dagen, te werken, aandelen te verhandelen, door het casino te bezoeken en door echte voetbalwedstrijden te voorspellen. Met je verdiende geld kun je in de verschillende shops items kopen als: macht, bescherming, een bankpas, attack coins en meer.

Uitleg belangrijke onderdelen

BANKPAS - Om geld te storten op je bankrekening heb je een bankpas nodig. Koop hem snel (Shop - Speciale Items), want anders pakt een tegenstander je geld af.

ATTACK COINS - Om je tegenstander uit te dagen heb je attack coins nodig. Ook deze vind je in de Shop bij de Speciale Items. Iedere keer dat je iemand uitdaagt kost je dat 2 coins.

BESCHERMING ITEMS - Om te voorkomen dat je uitgedaagd wordt moet je bescherming nemen. Je bent dan voor een aantal uren veilig. Neem altijd bescherming als je offline gaat, want anders zullen je tegenspelers profiteren en je voorgoed uitschakelen (voor deze ronde). Je kunt ook bescherming kopen in de creditsshop.

AANDELEN UPGRADES - Om aandelen te krijgen moet je upgrades kopen. Je krijgt dan iedere dag er aandelen bij die je later weer kunt verkopen.

BETAALD ACCOUNT - Met een betaald account heb je een aantal extra mogelijkheden. Je krijgt ieder uur 250 euro en je ontvangt dagelijks 10 aandelen. Daarnaast kun je met een betaald account je eigen team oprichten of deelnemen aan een team. Je kunt met je team samenwerken en zorgen dat jullie elkaar steunen. Samen sta je immers sterker.

Mocht je vragen hebben over het spel, stuur dan even een PrivÚbericht naar een Beheerder. Je kunt je vraag ook stellen binnen het FORUM op de site. Veel plezier!